Kontakt
lars skoglund frakt ab

Kontakta oss

Trafikledning: 070-664 07 57

E-post: kontakt@skoglundfrakt.se
Besöksadress: Myrbäcksgatan 8, 821 30 Bollnäs
Trafikledning kontakt:
Anders@skoglundfrakt.se
Johan@skoglundfrakt.se
Ekonomi: monica@skoglundfrakt.se, faktura@skoglundfrakt.se 
VD: Mobil Lars: 070-664 0373, lars@skoglundfrakt.se 

lars skoglund frakt ab

Våra tjänster

Sedan 1993 ger Lars Skoglund Frakt AB bästa service och kvalité. Vi har ca 50 anställda. Vi förstår hur industrin hänger ihop! Välkommen att ringa oss på Lars Skoglund Frakt AB.


Transport & Distribution 

Transport av varor och styckegods. Lokala som långväga. Vi är en säker och trygg arbetsplats där både personal och kunder skall känna att vi följer de lagar och regler som finns.
Vi är i dagsläget 38 anställda och utgår från Myrbäcksgatan i Bollnäs, nära väg 50.
Våra huvudområden är idag specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. 


Verkstad & Service

Vår specialitet är reparationer av lätta och tunga lastbilar från Volvo, Scania, MAN, Mercedes, Renault och DAF. Vi utför även reparationer av bussar, trailers, entreprenad-maskiner och traktorer. Byte och reparationer av luftbälgar,hjullager, bromsar och andra slitdelar är vi bra på, liksom reparation av skåp och byggnationer.
Vi servar lastbilar från Volvo, Scania, MAN, Mercedes, Renault, DAF och övriga lastbils-märken. Hos oss får varje lastbil anpassad och noggrann service, oavsett märke.Tvätthall

Välkommen till Norrlands kanske snabbaste och mest kostnadseffektiva tvätthall för
lastbil, buss och andra fordon i behov av ordentlig rengöring. Vi erbjuder automatisk tvätt i kombination med noggrann handtvätt. 
Vår automatiska maskintvätt och våra tvättexperter klarar det mesta;lätta och tunga lastbilar, bussar, personbilar, trailers, entreprenadmaskiner,bulkbilar, husvagnar, husbilar, traktorer, lastvagnar och transportfordon.